Design Innovation Malmö

Skåne län

Information

Design Innovation Malmö är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Design Innovation Malmö finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Design Innovation Malmö är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-04-28.

Design Innovation Malmö som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-06-15. Men sedan 2005-04-28 så har Design Innovation Malmö varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Design Innovation Malmö så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9900864.

Malmö arbetar för att bolag som Design Innovation Malmö ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Design Innovation Malmö. Det finns flera bolag i Skåne län.

Design och utveckling på uppdrag inom el- och telebranschen. Konsultverksamhet inom el-tele samt formgivning. Design, utveckling och tillverkning inom el-tele, samt industrikomponenter ingående i såväl industriutrustningar som konsumentprodukter. Design av möbler. Produktutveckling inom trä, plast, mekanik, kylning och värmeteknik för badrumsartiklar. Framtagning av koncept inom nämnda branscher.

Firmatecknare för Design Innovation Malmö är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Design Innovation Malmö och det är följande personer, Årlin, Knut Michael Georgson som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Design Innovation Malmö är 600120-XXXX.