Tina Hyberg Design

Skåne län

Information

591203-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tina Hyberg Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tina Hyberg Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Tina Hyberg Design finns i.

Tina Hyberg Design har varit registrerat sedan 1997-11-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tina Hyberg Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Tina Hyberg Design är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Tina Hyberg Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tina Hyberg Design så kan ni göra det på telefon genom 0410-331476 eller genom brev på följande adress:

Skrädderi och design.

Det finns olika personer som har en koppling med Tina Hyberg Design och det är Hyberg Ström, Kristina Anna-Maria som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,