Skolgatans Tobak och Livs, Medic Enskild Firma

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Skolgatans Tobak och Livs, Medic Enskild Firma är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Skolgatans Tobak och Livs, Medic Enskild Firma är ett av dem. Statusen för Skolgatans Tobak och Livs, Medic Enskild Firma är att Bolaget är aktivt.

Skolgatans Tobak och Livs, Medic Enskild Firma är ett Enskild firma och skapades 1999-06-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Skolgatans Tobak och Livs, Medic Enskild Firma ska trivas.

Skolgatans Tobak och Livs, Medic Enskild Firma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med tobak och livsmedel samt spelarbod.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skolgatans Tobak och Livs, Medic Enskild Firma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Skolgatans Tobak och Livs, Medic Enskild Firma och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Skolgatans Tobak och Livs, Medic Enskild Firma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6110147.

.

De som är på något sätt har med Skolgatans Tobak och Livs, Medic Enskild Firma är Medic, Bakira som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Skolgatans Tobak och Livs, Medic Enskild Firma har 591127-XXXX som sitt organisationsnummer.