E. Reimhagen Innovation

Skåne län

Information

E. Reimhagen Innovation hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där E. Reimhagen Innovation finns. I Malmö så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. E. Reimhagen Innovation tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket E. Reimhagen Innovation har haft sedan 2003-04-03. E. Reimhagen Innovation har funnits sedan och 2003-04-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till E. Reimhagen Innovation så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5953121.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

E. Reimhagen Innovation har idag 590719-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för E. Reimhagen Innovation

Konsultverksamhet beträffande mekanik, elektromekanik och aero- dynamik inom produktutveckling och anläggningskonstruktion. Forskning, utveckling och utbildning beträffande finmekanik och elektromekanik inom industriteknik och medicinsk teknik. Import och försäljning av finmekanik, elektronemkanik och elektronik inom industriteknik, medicinsk teknik samt hobby- artiklar.

I E. Reimhagen Innovation så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Reimhagen, Dag Eskil som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .