Svetsmannen i Malmö

Skåne län

Information

581119-XXXX är organisationsnummer för företaget Svetsmannen i Malmö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svetsmannen i Malmö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Svetsmannen i Malmö finns i.

Svetsmannen i Malmö har varit registrerat sedan 1985-03-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svetsmannen i Malmö så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Svetsmannen i Malmö är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Svetsmannen i Malmö är följande:

Vill ni komma i kontakt med Svetsmannen i Malmö så kan ni göra det på telefon genom 040-948430 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av svets- och gasutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Svetsmannen i Malmö och det är Anvelid, Kent Allan Göran som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,