Ariel Poloni Transport

Skåne län

Information

580921-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ariel Poloni Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ariel Poloni Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Ariel Poloni Transport finns i.

Ariel Poloni Transport har varit registrerat sedan 1995-08-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ariel Poloni Transport så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ariel Poloni Transport är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Ariel Poloni Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ariel Poloni Transport så kan ni göra det på telefon genom 040-926624 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Ariel Poloni Transport och det är Poloni Gruler, Ariel som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,