Robert Sjöstrand Livemusic

Skåne län

Information

580210-XXXX är organisationsnummer för bolaget Robert Sjöstrand Livemusic. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Robert Sjöstrand Livemusic är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Robert Sjöstrand Livemusic finns i.

Robert Sjöstrand Livemusic har varit registrerat sedan 2010-03-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-02-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Robert Sjöstrand Livemusic så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2010-03-03.

Robert Sjöstrand Livemusic är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Robert Sjöstrand Livemusic är följande:

Vill ni komma i kontakt med Robert Sjöstrand Livemusic så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Trubadur, musiker.

Det finns olika personer som har en koppling med Robert Sjöstrand Livemusic och det är Sjöstrand, Robert Birger Angel som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,