Kålaberga Kontorsservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Kålaberga Kontorsservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kålaberga Kontorsservice är ett av dem. Statusen för Kålaberga Kontorsservice är att Bolaget är aktivt.

Kålaberga Kontorsservice är ett Enskild firma och skapades 2001-12-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kålaberga Kontorsservice ska trivas.

Kålaberga Kontorsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Kontorsservice, bokföring, löneadministration.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kålaberga Kontorsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04.

Idag är Kålaberga Kontorsservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Kålaberga Kontorsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Kålaberga Kontorsservice är Nilsson, Agneta Elisabet som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kålaberga Kontorsservice har 571228-XXXX som sitt organisationsnummer.