Malmö integrationsservice

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Malmö integrationsservice. Det finns flera företag som liknar Malmö integrationsservice i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Malmö integrationsservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-11-14 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2002-11-26 så har Malmö integrationsservice varit registrerat och sedan 2002-11-14 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Malmö integrationsservice och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Malmö integrationsservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Malmö integrationsservice så kan ni göra det på 070-8151311.

Rådgivning inom marknadsundersökning och marknadsföring till nyinrättade företag samt hjälpa dem skapa kontakter med myndigheter för att sökta tillstånd och registrera företag m.m. Tolkning, översättning, export och import av presentartiklara, kläder och livsmedel.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sarwat, Osama som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Malmö integrationsservice har 571024-XXXX som sitt organisationsnummer.