CHALAS - Furniture & Industrial Design

Skåne län

Information

570612-XXXX är organisationsnummer för företaget CHALAS - Furniture & Industrial Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CHALAS - Furniture & Industrial Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som CHALAS - Furniture & Industrial Design finns i.

CHALAS - Furniture & Industrial Design har varit registrerat sedan 1999-01-21 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för CHALAS - Furniture & Industrial Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

CHALAS - Furniture & Industrial Design är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för CHALAS - Furniture & Industrial Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med CHALAS - Furniture & Industrial Design så kan ni göra det på telefon genom 040-152471 eller genom brev på följande adress:

Formgivning, inredning, arkitektur samt grafiskt arbete.

Det finns olika personer som har en koppling med CHALAS - Furniture & Industrial Design och det är Chalas, Jacek Marek som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,