SKRIVBORDET I MALMÖ

Skåne län

Information

561105-XXXX är organisationsnummer för företaget SKRIVBORDET I MALMÖ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SKRIVBORDET I MALMÖ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som SKRIVBORDET I MALMÖ finns i.

SKRIVBORDET I MALMÖ har varit registrerat sedan 1990-05-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SKRIVBORDET I MALMÖ så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

SKRIVBORDET I MALMÖ är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för SKRIVBORDET I MALMÖ är följande:

Vill ni komma i kontakt med SKRIVBORDET I MALMÖ så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Trycksaks- och tidningsproduktion samt journalist- isk-, reklam-, ljud- och konstnärlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SKRIVBORDET I MALMÖ och det är Alexandersson, Mats Stefan som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,