Janusz Szkwarek Consulting

Skåne län

Information

560901-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Janusz Szkwarek Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Janusz Szkwarek Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Janusz Szkwarek Consulting finns i.

Janusz Szkwarek Consulting har varit registrerat sedan 2003-03-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Janusz Szkwarek Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-06.

Janusz Szkwarek Consulting är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Janusz Szkwarek Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Janusz Szkwarek Consulting så kan ni göra det på telefon genom 040-928604 eller genom brev på följande adress:

Konsult i miljöbranschen. Marknadsföring och försäljning av massagebadkar, duschpaneler, ångduschkabiner utrustade med VVS-produkter (blandare, kranar osv.). Projektering av reningsverk och projektledning inom miljö-vattenrening (projektchef eller uppstart chef).

Det finns olika personer som har en koppling med Janusz Szkwarek Consulting och det är Szkwarek, Janusz som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,