FAMILJETERAPEUTISK KONSULTATION, KAUFMAN

Skåne län

Information

FAMILJETERAPEUTISK KONSULTATION, KAUFMAN är en verksamhet som finns i Malmö. I FAMILJETERAPEUTISK KONSULTATION, KAUFMAN finns det lite olika personer som är förknippade och det är KAUFMAN, JEHOSHUA som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med FAMILJETERAPEUTISK KONSULTATION, KAUFMAN så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå FAMILJETERAPEUTISK KONSULTATION, KAUFMAN på telefon 040-307802.

Familjeterapi, rådgivning och konsultation samt handledning och utbildning inom familjeterapi och systemteori.

Idag är FAMILJETERAPEUTISK KONSULTATION, KAUFMAN av bolagstypen Enskild firma.

FAMILJETERAPEUTISK KONSULTATION, KAUFMAN är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

FAMILJETERAPEUTISK KONSULTATION, KAUFMAN innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och FAMILJETERAPEUTISK KONSULTATION, KAUFMAN är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FAMILJETERAPEUTISK KONSULTATION, KAUFMAN så är det följande:

FAMILJETERAPEUTISK KONSULTATION, KAUFMAN har 560608-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.