Skåne Reklamskyltar

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Skåne Reklamskyltar. Det finns flera verksamheter som liknar Skåne Reklamskyltar i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Skåne Reklamskyltar är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-09-26 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2002-09-25 så har Skåne Reklamskyltar varit registrerat och sedan 2002-09-26 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Skåne Reklamskyltar och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Skåne Reklamskyltar så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Skåne Reklamskyltar så kan ni göra det på 040-305116.

Design, rådgivning, tillverkning och montering av reklamskyltar. Design, rådgivning och teknisk support med reklamblad, visitkort och liknande. Rådgivning och teknisk support vid renovering och ombyggnad av lokaler, lägenheter, villor och liknande objekt. Utbildning inom IT, teknik, matematik och språk. Tolkning och översättning till och från bosniska, kroatiska och serbiska. Export och import i anknytning till ovanstående verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Omanovic, Izet som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Skåne Reklamskyltar har 560607-XXXX som sitt organisationsnummer.