Metropolo

Skåne län

Information

560514-XXXX är organisationsnummer för företaget Metropolo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Metropolo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Metropolo finns i.

Metropolo har varit registrerat sedan 2007-01-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Metropolo så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Metropolo är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Metropolo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Metropolo så kan ni göra det på telefon genom 0705-948495 eller genom brev på följande adress:

Import och försäljning av hälsokostprodukter samt försäljningsuppdrag åt telecomföretag. Köp och försäljning på internet via olika portaler och egen hemsida med samlarartiklar av datorer, möbler, telefoner, samlartidningar, samlarleksaker, hälsokost från olika leverantörer.

Det finns olika personer som har en koppling med Metropolo och det är Dilton, Sven Rickard som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,