Style-IT Media

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Style-IT Media. Det finns flera verksamheter som liknar Style-IT Media i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Style-IT Media är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1999-03-25 så har Style-IT Media varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Style-IT Media och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Style-IT Media så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Style-IT Media så kan ni göra det på 040-531085.

Konsultverksamhet inom databranschen såsom Helhetslösningar för Internetsatsningar som omfattar analys samt produktion av webbsidor, domänregistrering, underhåll av webb- platser, anskaffande av Internetabonnemang och webbhotell, programmering av webbshoper och databaser samt därmed förenlig verksamhet som hör till en Internetsatsning samt hjälpa kunder att kommunicera via Internet. Produktion av informationsplatser på Internet såsom webbtidning. Redigering, layout och även produktion av böcker och då främst inom data. Även andra typer av redigerings och layoutarbeten såsom informationshäften, broschyrer och en del reklam. Det kommer också att förekomma inspelningar och redigering av ljud och video. Produktion av multimedia såsom CD-ROM, ljud- och videokassetter. Marknadsföring såsom hjälpa kunder att göra företagsprofilerade webbsatsningar. Marknadsföra olika typer av give-away produkter. Till viss del också import och export av give-away marknads- föringstillbehör för datorer och media och av skyddsutrustning med reflexer och belysning såsom skyddsvästar, bälten, armbindlar, halsband för husdjur samt därmed förenlig verksamhet som bygger på denna princip.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Furbacken, Folke Janeric som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Style-IT Media har 560412-XXXX som sitt organisationsnummer.