Margareta Heijkenskjöld Holmgren Design

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Margareta Heijkenskjöld Holmgren Design är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Margareta Heijkenskjöld Holmgren Design är ett av dem. Statusen för Margareta Heijkenskjöld Holmgren Design är att Bolaget är aktivt.

Margareta Heijkenskjöld Holmgren Design är ett Enskild firma och skapades 1989-03-08. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Margareta Heijkenskjöld Holmgren Design ska trivas.

Margareta Heijkenskjöld Holmgren Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-06. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Grafisk formgivning, textil formgivning, undervisning i formgivning och design samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Margareta Heijkenskjöld Holmgren Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-06.

Idag är Margareta Heijkenskjöld Holmgren Design och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Margareta Heijkenskjöld Holmgren Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Margareta Heijkenskjöld Holmgren Design är Heijkenskjöld Holmgren, U Margareta som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Margareta Heijkenskjöld Holmgren Design har 560227-XXXX som sitt organisationsnummer.