Slottsstadens Tandvårdsgrupp AB

Skåne län

Information

Slottsstadens Tandvårdsgrupp AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Slottsstadens Tandvårdsgrupp AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Slottsstadens Tandvårdsgrupp AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Slottsstadens Tandvårdsgrupp AB har haft sedan 2009-01-29. Slottsstadens Tandvårdsgrupp AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Slottsstadens Tandvårdsgrupp AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tessins v. 4, 217 58, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-266620.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Slottsstadens Tandvårdsgrupp AB Privat, ej börsnoterat.

Slottsstadens Tandvårdsgrupp AB har idag 556772-4595 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Slottsstadens Tandvårdsgrupp AB

Bolaget ska bedriva tandläkarpraktik samt därmed förenlig verksamhet.

I Slottsstadens Tandvårdsgrupp AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schuss, Bernt Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Ann Barbro Helena som är född 1960 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .