Alfa Möbelhus i Malmö AB

Skåne län

Information

Alfa Möbelhus i Malmö AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Alfa Möbelhus i Malmö AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Alfa Möbelhus i Malmö AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Alfa Möbelhus i Malmö AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Alfa Möbelhus i Malmö AB så kan ni göra det genom att skicka er post till TORNFALKSGATAN 1 F, 215 60, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-84544.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Alfa Möbelhus i Malmö AB Privat, ej börsnoterat.

Alfa Möbelhus i Malmö AB har idag 556766-1789 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Alfa Möbelhus i Malmö AB

Bolaget ska bedriva handel men möbler, mattor, inredningsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I Alfa Möbelhus i Malmö AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karatas, Yusuf som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Yildiz, Ömer Faruk som är född 1986 och har titeln Suppleant, Yildiz, Ömer Faruk som är född 1986 och har titeln Delgivningsbar person, .