Ursys AB

Skåne län

Information

Ursys AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Ursys AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ursys AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-05-01.

Ursys AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2008-03-11. Men sedan 2008-05-01 så har Ursys AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kristianstadsg. 15, 214 23, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ursys AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6575874.

Malmö arbetar för att bolag som Ursys AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ursys AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva mjukvaruutveckling och konsultationsverksamhet inom IT-området samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ursys AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ursys AB och det är följande personer, Löfdahl, Björn Christer som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfdahl, Lena Jenni Mari som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Adolfsson, Mats Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Mats Adolfsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ursys AB är 556753-8144.