Illusion Labs AB

Skåne län

Information

Illusion Labs AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Illusion Labs AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Illusion Labs AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Illusion Labs AB har haft sedan 2008-04-17. Illusion Labs AB har funnits sedan och 2008-04-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Illusion Labs AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kalendeg. 25, 211 35, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6444495.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Illusion Labs AB Privat, ej börsnoterat.

Illusion Labs AB har idag 556748-0214 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Alptun, Andreas Leif Christian -Loodberg, Carl Johan Caspar är den som för stunden ansvarar för Illusion Labs AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att utveckla mjukvara för försäljning och tillhandahålla konsulttjänster inom dataprogram- varuutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

I Illusion Labs AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alptun, Andreas Leif Christian som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jakobsson, Karl Hampus som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Loodberg, Carl Johan Caspar som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Paul Olof Jakob som är född 1958 och har titeln Revisor, Tremissis AB som är född och har titeln Revisor, .