Henrik Björksäter Travel AB

Skåne län

Information

Henrik Björksäter Travel AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Henrik Björksäter Travel AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björksäter, Hans Henrik som är född 1974 och har titeln VD, Björksäter, Hans Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Eva Jessica som är född 1973 och har titeln Suppleant, Englund, Karl Gustav Alexander som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Henrik Björksäter Travel AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Henrik Björksäter Travel AB på telefon 040-6272364.

Bolaget ska bedriva turistbusstrafik och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Henrik Björksäter Travel AB av bolagstypen Aktiebolag.

Henrik Björksäter Travel AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Henrik Björksäter Travel AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-03-06 och Henrik Björksäter Travel AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-03-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Henrik Björksäter Travel AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Henrik Björksäter Travel AB har 556746-0133 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.