Jim Westergren AB

Skåne län

Information

556743-5630 är organisationsnummer för verksamheten Jim Westergren AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jim Westergren AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Jim Westergren AB finns i.

Jim Westergren AB har varit registrerat sedan 2007-11-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jim Westergren AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-17.

Jim Westergren AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jim Westergren AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jim Westergren AB så kan ni göra det på telefon genom 073-5414563 eller genom brev på följande adress:
Lantmannag. 6 A, 214 44, Malmö

Bolaget ska bedriva internettjänster såsom internetmarknads- föring, författarskap, förlagsverksamhet och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jim Westergren AB och det är Westergren, Jim Wilhelm Christoffer som är född 1982 och har titeln VD, Westergren, Jim Wilhelm Christoffer som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Charlie Sebastian Michael som är född 1982 och har titeln Suppleant, Christensen, Lennart Bruno Dahl som är född 1956 och har titeln Revisor, Brunos Revision och Konsult Firma som är född och har titeln Revisor,