Activator Group AB

Skåne län

Information

Activator Group AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Activator Group AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Activator Group AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-09-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till CARLSGATAN 12 A, 211 20, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Activator Group AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-258525.

Malmö arbetar för att bolag som Activator Group AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Activator Group AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva utveckling och försäljning av konsulttjänster för affärs- och organisationsutveckling, ledarutbildning, projektledning, personalrekrytering samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Activator Group AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Activator Group AB och det är följande personer, Haugaard, Carsten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Christensen, Tom Bramminge som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Kron, Anders Jörgen som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, Jörgensen, Nina Hartung som är född 1966 och har titeln Revisor, Nina Jörgensen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Activator Group AB är 556739-0363.