Öresund Finans Service AB

Skåne län

Information

Öresund Finans Service AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Öresund Finans Service AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Öresund Finans Service AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-09-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stadiong. 65, 217 62, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Öresund Finans Service AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att bolag som Öresund Finans Service AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Öresund Finans Service AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska marknadsföra och förmedla finansiering och finansieringslösningar via extern finansiär, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Öresund Finans Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Öresund Finans Service AB och det är följande personer, Nygaard, Preben som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersen, Jan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hansson, Niklas som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hansson, Ralf Patrik som är född 1965 och har titeln Delgivningsbar person, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Öresund Finans Service AB är 556737-1595.