Elite Prospects SportsDB AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Elite Prospects SportsDB AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Elite Prospects SportsDB AB är ett av dem. Statusen för Elite Prospects SportsDB AB är att Bolaget är aktivt.

Elite Prospects SportsDB AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Elite Prospects SportsDB AB ska trivas.

Elite Prospects SportsDB AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska utveckla och driva webbaserade tjänster samt sälja innehåll och tjänster till media, till reklamköpare och till andra kunder och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elite Prospects SportsDB AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11.

Idag är Elite Prospects SportsDB AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Elite Prospects SportsDB AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Elite Prospects SportsDB AB är Ejermark, Johan Erik Ludvig som är född 1973 och har titeln VD, Ejermark, Johan Erik Ludvig som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Wide, Per Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Axel Mattias som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Widmark, Lars Gustaf som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln RevisorEhrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Elite Prospects SportsDB AB har 556737-1421 som sitt organisationsnummer.