Jenka Redovisning AB

Skåne län

Information

Jenka Redovisning AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Jenka Redovisning AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jenka Redovisning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Jenka Redovisning AB har haft sedan 2007-11-01. Jenka Redovisning AB har funnits sedan och 2007-11-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jenka Redovisning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stortorget 29, 211 34, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-5010524.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Jenka Redovisning AB Privat, ej börsnoterat.

Jenka Redovisning AB har idag 556736-9342 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Jenka Redovisning AB

Bolaget ska bedriva bokförings- och redovisningsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

I Jenka Redovisning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Karin Jenny Viktoria som är född 1974 och har titeln VD, Paulsson, Pär Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kretz, Bengt Mikael som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Karin Jenny Viktoria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.