Lendenfelt Consulting AB

Skåne län

Information

Lendenfelt Consulting AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Lendenfelt Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lendenfelt, Stefan Ernst Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Nils Göran Kenneth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lendenfelt Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lendenfelt Consulting AB på telefon 070-7601420.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom transport-, logistik- och speditionsbranschen samt fastighetsförvaltning, bedriva handel med, äga och förvalta aktier, värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lendenfelt Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lendenfelt Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lendenfelt Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-18 och Lendenfelt Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lendenfelt Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lendenfelt Consulting AB har 556736-3659 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.