C Stad&Landskap AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet inom landskapsarkitektur inom gatumiljö, vägmiljö, stadsmiljö, park, naturmiljö, bostadsområden, exploateringsområden, lekplatser, förskolor, skolor och trädgårdar såsom tjänster åt kommuner, Vägverket, Banverket, privata bolag, förvaltningar, skolor, Länsstyrelsen, statliga verk, samt åt privatpersoner, Verksamheten omfattar även anläggningsarbeten i trädgård, samt handel med aktier och värdepapper, samt förenlig verksamhet med ovanstående.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för C Stad&Landskap AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är C Stad&Landskap AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2007-08-21 så skapades C Stad&Landskap AB och företaget är har F-skattsedel C Stad&Landskap AB har haft det sedan 2007-10-11.

C Stad&Landskap AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-01

556736-2073 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är C Stad&Landskap AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med C Stad&Landskap AB så går det att nå dem via telefon på 040-938880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson, Jeanette Helen Eleonor

Följande personer är på något sätt aktiva inom C Stad&Landskap AB är Nilsson, Jeanette Helen Eleonor som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Jörgen Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Degerman, Johan Olof som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Erik Åke Kristian som är född 1975 och har titeln Suppleant, Jörgensen, Nina Hartung som är född 1966 och har titeln Revisor, Nina Jörgensen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.