Tropical Vixing AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Tropical Vixing AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tropical Vixing AB är ett av dem. Statusen för Tropical Vixing AB är att Bolaget är aktivt.

Tropical Vixing AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tropical Vixing AB ska trivas.

Tropical Vixing AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara export och import av inredningsvaror till hem, såsom badrumsinredningar, köksinredning, golv och gasolgrillar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tropical Vixing AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16.

Idag är Tropical Vixing AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Tropical Vixing AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5140682.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tropical Vixing AB är Mogren, Peter Mikael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hermansson, Kent Jimmy Bertil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Koch, Henrik Christian som är född 1969 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Tropical Vixing AB har 556734-9203 som sitt organisationsnummer.