Akademikliniken Öresund AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Akademikliniken Öresund AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Akademikliniken Öresund AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Akademikliniken Öresund AB är momsregistrerat sedan2007-10-11 och har organisationsnummer 556734-1192.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-263000 alternativt besöka eller skicka post till Akademikliniken Öresund AB på följande adress Regementsg. 35, 217 53, Malmö.

Akademikliniken Öresund AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-09-06.

I Akademikliniken Öresund AB så sitter följande personer i styrelsen: , Byström, Anders Thomas Arvid som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Samuelsson, Ulf Emanuel som är född 1955 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva medicinsk behandling, medicinsk konsult- verksamhet och försäljning av medicinska artiklar samt därmed förenlig verksamhet.