Express Delivery NS AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva transport- verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Express Delivery NS AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Express Delivery NS AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2007-07-03 så skapades Express Delivery NS AB och bolaget är har F-skattsedel Express Delivery NS AB har haft det sedan 2007-11-29.

Express Delivery NS AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-29

556733-9816 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Express Delivery NS AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Express Delivery NS AB så går det att nå dem via telefon på 070-7224468 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Express Delivery NS AB är Selmani, Nazmi som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Selmani, Mirlinda som är född 1972 och har titeln Suppleant, Grundström, Claes Lennart som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .