Wilsons Zoobutik AB

Skåne län

Information

Wilsons Zoobutik AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Wilsons Zoobutik AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wilsons Zoobutik AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-09-27.

Wilsons Zoobutik AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-07-03. Men sedan 2007-09-27 så har Wilsons Zoobutik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Norneg. 5, 215 86, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wilsons Zoobutik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-130446.

Malmö arbetar för att företag som Wilsons Zoobutik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wilsons Zoobutik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av sällskapsdjur samt foder och tillbehör till dessa och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wilsons Zoobutik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wilsons Zoobutik AB och det är följande personer, Wilsson, Bo Haward Gösta som är född 1948 och har titeln VD, Wilsson, Bo Haward Gösta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilsson, Bertil Robert Ejnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wilson, Bengt Åke Rutger som är född 1954 och har titeln Suppleant, Stomberg, Per Åke Joakim som är född 1959 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Wilsons Zoobutik AB är 556733-8784.