Rut & Ragnars vandrarhem AB

Skåne län

Information

Rut & Ragnars vandrarhem AB är ett företag som finns i Malmö. I Rut & Ragnars vandrarhem AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekholm, Ruth Cecilia som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnquist, Per Ragnar som är född 1980 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rut & Ragnars vandrarhem AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rut & Ragnars vandrarhem AB på telefon 040-6116060.

Bolaget ska driva vandrarhem och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rut & Ragnars vandrarhem AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rut & Ragnars vandrarhem AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rut & Ragnars vandrarhem AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-20 och Rut & Ragnars vandrarhem AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rut & Ragnars vandrarhem AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rut & Ragnars vandrarhem AB har 556733-8214 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.