Nordic Equity Group AB

Skåne län

Information

556733-4551 är organisationsnummer för bolaget Nordic Equity Group AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordic Equity Group AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Nordic Equity Group AB finns i.

Nordic Equity Group AB har varit registrerat sedan 2007-07-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordic Equity Group AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-20.

Nordic Equity Group AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nordic Equity Group AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Nordic Equity Group AB så kan ni göra det på telefon genom 0755-551260 eller genom brev på följande adress:
GUSTAV ADOLFS TORG 47, 211 39, Malmö

Bolaget är ett dynamiskt och entreprenörsmässigt onoterat investmentbolag som fokuserar på fastigheter i Europa och Asien. Företaget identifierar rimligt värderade fastighetsinvesteringar och erbjuder dessa till investerarna som en off-plan investering.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordic Equity Group AB och det är Möller, Sören Bird som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Möller, Sören Bird som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Christensen, Johan Min som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Ekstrand, Lena som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Skat Larsen, Alec som är född 1973 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorHansson, Paul Mikael Åke som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,