Lingonbyggnads AB

Skåne län

Information

Lingonbyggnads AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Lingonbyggnads AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lingonbyggnads AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lingonbyggnads AB har haft sedan 2007-11-29. Lingonbyggnads AB har funnits sedan och 2007-11-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lingonbyggnads AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Anckargripsg. 3, 211 19, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9980373.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lingonbyggnads AB Privat, ej börsnoterat.

Lingonbyggnads AB har idag 556733-0005 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lingonbyggnads AB

Bolaget ska äga och förvalta fast egensom, driva byggnads- entreprenader och byggnadsverksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Lingonbyggnads AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Näslund, Kjell Martin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönnert, Jan-Kent som är född 1945 och har titeln Suppleant, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .