Save Mobil Center Sverige AB

Skåne län

Information

Save Mobil Center Sverige AB är ett bolag som finns i Malmö. I Save Mobil Center Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dackenberg, Sara Helena Angelika som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nord, Ulf Per Anders som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Marilyn Ann-Christin som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sterner, Jan Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Save Mobil Center Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Save Mobil Center Sverige AB på telefon 040-6008010.

Bolaget skall bedriva försäljning av mobilabonnemang, försäljning av mobiltelefoner med tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Save Mobil Center Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Save Mobil Center Sverige AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Save Mobil Center Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-01 och Save Mobil Center Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Save Mobil Center Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Save Mobil Center Sverige AB har 556732-1202 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.