Jan Nykjaer Entreprenad AB

Skåne län

Information

Jan Nykjaer Entreprenad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Jan Nykjaer Entreprenad AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jan Nykjaer Entreprenad AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Jan Nykjaer Entreprenad AB har haft sedan 2007-09-20. Jan Nykjaer Entreprenad AB har funnits sedan och 2007-09-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jan Nykjaer Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sundsg. 19, 218 31, Bunkeflostrand men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-2301473.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Jan Nykjaer Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Jan Nykjaer Entreprenad AB har idag 556732-0873 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jan Nykjaer Entreprenad AB

Bolaget skall bedriva verksamhet inom bygg, ventilation och andra typer av entreprenadarbeten, såväl inom nybyggnation som förvaltning, samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Jan Nykjaer Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nykjaer, Jan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nykjaer, Helge Ejvind som är född 1931 och har titeln Suppleant, Jannert, Bo Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .