Tahoe Solutions AB

Skåne län

Information

556731-6756 är organisationsnummer för verksamheten Tahoe Solutions AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tahoe Solutions AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Tahoe Solutions AB finns i.

Tahoe Solutions AB har varit registrerat sedan 2007-06-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tahoe Solutions AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-13.

Tahoe Solutions AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tahoe Solutions AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tahoe Solutions AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4143600 eller genom brev på följande adress:
Husarg. 3, 211 28, Malmö

Bolaget ska bedriva IT-konsultverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tahoe Solutions AB och det är Wickberg, Karl Jimmy som är född 1973 och har titeln VD, Wickberg, Karl Jimmy som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Wickberg, Carina Solweig Linnea som är född 1974 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Revisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor,