Riksbo Förvaltning AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Riksbo Förvaltning AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Riksbo Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för Riksbo Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Riksbo Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-30. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Riksbo Förvaltning AB ska trivas.

Riksbo Förvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara förvaltning av fastigheter, vvs, bygg, måleri, ventilation, trädgård och mark, städ, förvaltning av värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Riksbo Förvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Riksbo Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Riksbo Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-494992.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Riksbo Förvaltning AB är Martinsson, Lars Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Rita Mona Wiveka som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Riksbo Förvaltning AB har 556730-9074 som sitt organisationsnummer.