Bertli Vin AB

Skåne län

Information

Bertli Vin AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Bertli Vin AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bertli Vin AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-08-30.

Bertli Vin AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-05-25. Men sedan 2007-08-30 så har Bertli Vin AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hyllie Kyrkov. 3 B, 216 11, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bertli Vin AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-150511.

Malmö arbetar för att bolag som Bertli Vin AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bertli Vin AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, fastighetsmäkleri, import av vin och öl och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bertli Vin AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bertli Vin AB och det är följande personer, Steen, Nils Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Steen, Lisbeth Ann-Christin som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bertli Vin AB är 556730-6260.