K Maintenance AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga aktier och andelar i företag som utför underhålls- och verkstadsarbete på i första hand godsvagnar och banarbetsmaskiner samt utföra ändrings- och ombyggnadsarbeten på dessa fordon. Vidare skall bolaget tillverka dumperflak och liknande svetskonstruktioner. Bolaget äger även driva annan verksamhet som är förenlig med den grundläggande inriktningen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för K Maintenance AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är K Maintenance AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2007-05-24 så skapades K Maintenance AB och företaget är har F-skattsedel K Maintenance AB har haft det sedan 2007-10-11.

K Maintenance AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-11

556730-4455 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är K Maintenance AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med K Maintenance AB så går det att nå dem via telefon på 040-348848 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Widell, Björn Bo

Följande personer är på något sätt aktiva inom K Maintenance AB är Widell, Björn Bo som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axler, Erik Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Linde, Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .