Dweebit AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Dweebit AB. Det finns flera företag som liknar Dweebit AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2007-05-24 så har Dweebit AB varit registrerat. Idag är Dweebit AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Dweebit AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Dweebit AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska utveckla och sälja verktyg för Internetbaserad distansutbildning, bedriva konsultverksamhet i anslutning till detta samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ivarsson, Fredrik Sebastian Edvard som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Flintberg, John Björn Kenneth som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsson, Jonas Clinton som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundeborg, Joakim Patrik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Tärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Dweebit AB har 556730-4372 som sitt organisationsnummer.