Aime le thyme Restaurang AB

Skåne län

Information

Aime le thyme Restaurang AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Aime le thyme Restaurang AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aime le thyme Restaurang AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aime le thyme Restaurang AB har haft sedan 2007-10-04. Aime le thyme Restaurang AB har funnits sedan och 2007-09-20 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aime le thyme Restaurang AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Brog. 12, 211 44, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-307718.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aime le thyme Restaurang AB Privat, ej börsnoterat.

Aime le thyme Restaurang AB har idag 556729-7238 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aime le thyme Restaurang AB

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Aime le thyme Restaurang AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kallos, David Mikael som är född 1961 och har titeln VD, Roos, Marie Angelique som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Kallos, David Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .