Horisont Arkitekter AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva arkitekt-, inrednings- och övrig konsultverksamhet inom fastighets-, bygg- och inredningsbranschen, värdepappershantering och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Horisont Arkitekter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Horisont Arkitekter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2007-05-14 så skapades Horisont Arkitekter AB och bolaget är har F-skattsedel Horisont Arkitekter AB har haft det sedan 2007-08-30.

Horisont Arkitekter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-04

556729-7220 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Horisont Arkitekter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Horisont Arkitekter AB så går det att nå dem via telefon på 040-6601000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Thor Mikael -Jansson, Karl Johan Marcus

Följande personer är på något sätt aktiva inom Horisont Arkitekter AB är Jansson, Karl Johan Marcus som är född 1962 och har titeln VD, Jansson, Karl Johan Marcus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Thor Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berntman, Anna Gabriella Elisabet som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Eva Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Tullbrink Jansson, Annika Eva-Lena C som är född 1969 och har titeln SuppleantLarsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .