Neptunus AB

Skåne län

Information

Neptunus AB är ett företag som finns i Malmö. I Neptunus AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Hans Anders Henrik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsdotter, Karin Maria som är född 1970 och har titeln Suppleant, Erlandsson, Sven Johan Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Neptunus AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Neptunus AB på telefon 070-9622941.

Bolaget skall bedriva handel med, samt äga och förvalta aktier, övriga värdepapper och fast egendom, bolaget ska även bedriva forskning och konsultverksamhet inom ekonomi och marknadsföring, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Neptunus AB av bolagstypen Aktiebolag.

Neptunus AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Neptunus AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-21 och Neptunus AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Neptunus AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Neptunus AB har 556728-6736 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.