Detox Biogas AB

Skåne län

Information

Detox Biogas AB är ett företag som finns i Malmö. I Detox Biogas AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Jan Eric Mikael som är född 1965 och har titeln VD, Karlsson, Jan Eric Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmusson, Hans Christian som är född 1963 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Detox Biogas AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Detox Biogas AB på telefon 070-7657405.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av anläggning för produktion av biogas och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Detox Biogas AB av bolagstypen Aktiebolag.

Detox Biogas AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Detox Biogas AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Detox Biogas AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Detox Biogas AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Detox Biogas AB har 556728-5803 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.