Take Point AB

Skåne län

Information

Take Point AB är ett företag som finns i Malmö. I Take Point AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Källman, Peter Kenneth som är född 1963 och har titeln VD, Källman, Peter Kenneth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Andreas som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Lars Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ros, Lars Gustav Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln RevisorRESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Take Point AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Take Point AB på telefon 073-3908986.

Bolaget ska bedriva datakonsultverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Take Point AB av bolagstypen Aktiebolag.

Take Point AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Take Point AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-03-06 och Take Point AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Take Point AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Take Point AB har 556728-5282 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.