Scandic Properties AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Scandic Properties AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Scandic Properties AB är ett av dem. Statusen för Scandic Properties AB är att Bolaget är aktivt.

Scandic Properties AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Scandic Properties AB ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva fastighetsinvestering och konsultverksamhet inom finansiering och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scandic Properties AB inte är momsregistrerat.

Idag är Scandic Properties AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Scandic Properties AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 077-6906900.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Scandic Properties AB är Jeremiassen, Lars Francke som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Jeremiassen, Lars Francke som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bouviere, Marc Böje som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Claus som är född 1973 och har titeln Delgivningsbar person, .

Scandic Properties AB har 556728-4707 som sitt organisationsnummer.