Carl-Axel Cronberg AB

Skåne län

Information

Carl-Axel Cronberg AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Carl-Axel Cronberg AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Carl-Axel Cronberg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Carl-Axel Cronberg AB har haft sedan 2007-05-31. Carl-Axel Cronberg AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Carl-Axel Cronberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpenhamnsv. 93 B, 217 75, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Carl-Axel Cronberg AB Privat, ej börsnoterat.

Carl-Axel Cronberg AB har idag 556728-3139 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Carl-Axel Cronberg AB

Bolaget skall bedriva konsultationer och praktik inom medicin och ekonomi, förvaltning av och handel med värdepapper, förvaltning av och handel med fastigheter, hästsportsverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Carl-Axel Cronberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cronberg, Carl-Axel Ebbe som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Cronberg, Lars Peter Ebbe som är född 1971 och har titeln Suppleant, Anderson, Kristina Birgitta som är född 1959 och har titeln Revisor, Olsson, Jan Kenneth som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .